Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Ψηφιακή Μαστογραφία στο κόστος της Απλής Μαστογραφίας

Ψηφιακή Μαστογραφία στο κόστος της Απλής Μαστογραφίας και Κολπικό Υπερηχογράφημα στη μισή τιμή! Η ψηφιακή μαστογραφία παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια και δεν πονάει! Επίσης, επειδή χρειάζεται μικρότερο χρόνο για να γίνει, συνεπάγεται και πολύ λιγότερη ακτινοβολία.


Επειδή όμως το ΙΚΑ και γενικά τα ταμεία δεν καλύπτουν το κόστος της ψηφιακής ακτινογραφίας ούτε και ως ελάχιστη συμμετοχή, αρκετές γυναίκες δυσκολεύονται σήμερα να διαθέσουν 120 ευρώ σε ένα διαγνωστικό κέντρο για ψηφιακή μαστογραφία.

Έτσι, βρήκαμε πολύ χρήσιμη την προσφορά του EmBIO Medical Center, που κάνει αυτή την εποχή: Με 90 ευρώ μπορείτε να κάνετε τώρα την ψηφιακή μαστογραφία σας και μαζί ένα κολπικό υπερηχογράφημα! Οι δύο αυτές εξετάσεις στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα κοστίζουν 170 ευρώ ή 180 ευρώ.
Για να επωφεληθείτε από την προσφορά-πακέτο του EmBIO, κλείστε εδώ το ραντεβού σας για Ψηφιακή Μαστογραφία και Κολπικό Υπέρηχο μόνο με 90 ευρώ!Στο Τμήμα Μαστού του EmBio Medical Center, Υπεύθυνη είναι η Κ Αναστασία Παζαΐτη, Γενική Χειρουργός - Χειρουργός Μαστού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου