Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρονια η εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα γνωρίζει τεράστιους ρυθμούς ανάπτυξης!
Πλέον κανείς Έλληνας και Ελληνίδα που θέλει να αποκτήσει παιδί ( αν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας ) δεν χρειάζεται να καταφεύγει σε κέντρα του εξωτερικού, γιατί στην Ελλάδα τα κέντρα που υπάρχουν είναι όχι μόνο εφάμιλλα με του εξωτερικού αλλα σίγουρα και καλύτερα!

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης, ένα από αυτά είναι και το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης EmBIO.

Το EmBIO είναι μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης και γυναικολογίας στην Ευρώπη. Αν υποστηρίζαμε ότι είμαστε μεγάλοι χάρη στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, δεν θα λέγαμε όλη την αλήθεια.

Κι αυτό γιατί εσείς, τα ζευγάρια, χρειάζεστε κάτι παραπάνω για να μας θεωρήσετε ένα πραγματικά μεγάλο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Έτσι, από το 1997, όλοι στο ΕmBIO προσπαθούμε καθημερινά να ανεβάζουμε την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο επίπεδο της ανθρωπιάς.

Τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι για μας αυτοσκοπός. Είναι το αποτέλεσμα μιας προσωπικής, εξατομικευμένης φροντίδας.

ΠΗΓΗ  Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης EmBIO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου